U bent hier: Home / Aanvraag doen?

Aanvraag Linkse Hulp

Middels het organiseren van benefieten en het inzamelen van donaties wil de Linkse Hulp er voor zorgen dat de financiële druk in het geval van staatsrepressie niet door een enkeling maar door velen gemeenschappelijk gedragen wordt. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld het gedeeltelijk overnemen van advocaat of proceskosten, het (gedeeltelijk) betalen van een opgelegde boete of financiële steun in de gevangenis.

Om in aanmerking te komen voor steun van de Linkse Hulp kun je het aanvraagformulier uitprinten en zo volledig mogelijk invullen. Stuur ook zoveel mogelijk (kopieën van) boetes, dagvaardingen etc mee, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Stuur het formulier op naar:

Linkse Hulp
Postbus 15727
1001 NE Amsterdam


Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen wordt je zaak behandeld. Binnen één maand nemen wij contact met je op over welke steun je van de Linkse Hulp in jouw geval kunt verwachten. Mochten we vragen hebben over je aanvraag, dan nemen wij natuurlijk eerder contact op.

Tenslotte: Alle informatie die jij ons stuurt zal vertrouwelijk behandeld worden en is te allen tijde door jou zelf in te zien. Linkse Hulp zal in haar publicaties wellicht bepaalde kwesties gebruiken, maar dit zal altijd anoniem zijn, en altijd in overleg met jou en eventueel je advocaat.

Heb je verder nog vragen? Bel gerust of stuur een e-mail naar info@linksehulp.nl